Luna perhekeskus tukee lapsia, nuoria, vanhempia ja perheitä haastavissa elämäntilanteissa. Lapsen tai perheen kohdatessa vaikealta tuntuvia haasteita jokapäiväisessä elämässä, voimme Lunassa antaa vaadittavaa tukea, joilla perhe selviää vaikeista tilanteista.
Tavoitteena on turvata lapsen varttuminen ja tukea huoltajia heidän vanhemmuudessaan. Vanhemmuuden särkyessä yhteiskunnan velvollisuutena on tukea huoltajia heidän vanhemmuudessaan tai kantaa vastuu lapsesta lyhyemmän tai pidemmän aikaa.

Luna Perhekeskuksen muut tarjoamat palvelut ovat: nuorten aikuisten jälkihoito, valvotut aikuisten ja lasten väliset tapaamiset sekä helpotusta eri tilanteisiin. Tarjoamme myös tukihenkilötoimintaa lapsille ja nuorille. Tämä on toiminta, jossa neuvonta, motivointi, aktivointi ja sosiaalinen harjoitus ovat tärkeitä työkaluja myönteisen kehityksen edistämisessä.

Luna Perhekeskus tarjoaa palvelua ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Vierailuosoitteemme on Pietarsaaressa, mutta teemme yhteistyötä myös muiden kuntien kanssa.

Uutuus! Luna-perhekeskus tarjoaa perhekuntoutusta ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi!

Ajankohtaista